Izvor: magazin.novosti.rs
30.07.2020 u 13:16
0

Kako brzo i lako da nalakirate nokte kod kuće?

Da bi ste uspešno i lako nalakirali nokte, potrebno je da ispunite nekoliko krajnje jednostavnih i nimalo teških preduslova za to.

Prvi od tih preduslova jeste da imate lepe i negovane, uredno oblikovne nokte, a drugi je da napravite izbor laka koji želite. Kada ispunite ova dva preduslova, sve što vam preostaje jeste da odvojite malo vremena i da počnete.

Na šta je potrebno obratiti posebnu pažnju?

Pre nego što počnete da lakirate nokte, obratite pažnju na to da lak koji ste odabrali bude dovoljno tečan i razmazit. U protivnom, mogli bi naići na nepotrebne otežavajuće okolnosti u vidu zadržavanja grudvica laka na vašim noktima, što bi dalje rezultiralo nedovoljno urednim rezultatom i izgledom noktiju.

OVO MORATE ZNATI…

PREDSEDNIK VUČIĆ: Iznenadila me izjava Hotija da se sporazum već piše u Briselu (VIDEO)

PREMIJERKA I ČEN BO OTVORILE VATRENO OKO U NIŠU: U rekordnom roku otvorili smo najmoderniju laboratoriju (VIDEO)

DAČIĆ OTKRIO KO LOBIRA PROTIV NJEGA Hoće da me smene, i znam da su to NAŠI!

REZOVI! ZORANA MIHAJLOVIĆ NA HAPPY TV: Ljuta sam, šaljem inspekciju rada!

Prvo oblikujte nokte i proverite da li je lak dovoljno tečan!

Ukoliko vam se dogodi da ste ustanovili da je lak gust i nedovoljno razmazit, rešite to tako što ćete u njega sipati par kapi acetona i promućkati ga.

Kada je gustina laka odgovarajuća, pre početka samog nanošenja na nokte, uredno pripremite nokatne ploče. na kojima ne sme biti zaostalih tragova prethodnog sloja laka.

Kako nanositi lak na nokte?

Prilikom samog mazanja, lak nanosite u što preciznijim i pravilnim potezima ruke, počev od korena nokta prema njegovom vrhu od jedne do druge strane nokta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter