Izvor: Happy BSC
17.12.2021 u 16:32
0

LEPOTA NEKAD I SAD? Koliko ulažemo u sebe i kada preterujemo? EMISIJA „POSLE RUČKA“ TV HAPPY

Postoje sitnice koja nas raduju i toga ne bi trebalo da se odričemo. Kako čekamo praznike? Da li je to posebna vrsta euforije?

Da li je zabranjeno ženama da stare? Imamo odgovor na to.  

U emisiji „Posle ručka“ danas poklon ženi iz provincija tretman lica. 

Đorđe Kortina, manekan i ugostitelj  u emisiji „Posle ručka“ na TV HAPPY kaže: 

-Volim praznike, ali ima vremena kada ću postati euforičan. Navikli smo da slavimo Novu Godinu,  a ovu ću verovatno slaviti kod kuće sam uz TV. Volim zabave, masovne pojave i naravno da sam išao na proslave nekad. Volim štandove, vruću rakiju.  Korona nam je otela dve godine života. U mojim godinama to nije zanemarljivo. Ajd mladi će nadoknaditi. Trudim se da vodim računa o sebi i sad kada sam u godinama. Volim da se unapređujem i fizički i duhovno. Imam  utisak da su me se plašile žene. Sad mi kažu da su bile zaljubljene u mene, ali mi nisu pre rekle. Prija mi kad flertujem i kad se udvaram. Inače, poslednji ću biti koji će uraditi botoks. Beograd danas nije što je bio pre. Lepota žene se gledala drugačije. Sada u Beogradu ima sve. Znam da ljudi imaju traume iz detinjstva i zato urade korekcije na sebi. Na estradi moraju da urade neke tretmane jer im to posao zahteva. Ja nemam motiv da uradim bilo šta. Ne udvaram se mladim devojkama i ne moram da ništa da uradim. Radim na sebi svaki dan, ali na drugačiji način. Čitam naglas svaki dan i to je dobro za moju generaciju. Poručujem svima to. 

Miki Panjković, frizer u emisiji „Posle ručka“ na TV HAPPY rekao je: 

-Vidim izgararajuću energiju kod žena, pogotovo žena koje mnogo rade, a nemaju često priliku da sebi ugode. . Svaka žena mora recimo biti svesna da je kosa krasi i da je to veoma bitan faktor. Nije im život kao urbanim ženama. Te žene iz provincije vape da imaju negu. Korona je elementarna nepogoda i moramo da se nosimo sa tim. To je sve život. Strategiju bi trebalo razvijati. Sve je to život. Daj da život napravimo što sadržajnijim.  Moja akademija pruža i besplatne usluge i obuke.

Tanja  Ćirić, pevačica kaže: 

-Zbog prirode posla ne stignem nekad da se sredim. Rodom sam iz Pirota i žene kod mene vole da se sređuju. Svaki dinar ulažu u sebe da budu doterane. Inače, za vreme korone sam izgubila mnogo prijatelja i to je ono što me najviše pogodilo. Inače, kao dete sma bila jako gojazna i vršnjaci su me prozivali da sam ružna. Nosim traume. Dugo sam se borila da ovako izgledam. Imam botoks jer zbog prirode posla moram. 

Maja Jevđević, specijalista estetske medicine u emisiji „Posle ručka“ kazala je: 

-Volim energiju za Novu Godinu. Tada je sve lepo i častimo sebe tada. Svake godine bi trebalo korigovati kod sebe nešto što nije u redu. Malo više rada na sebi i biće sve u redu. Uvek smo u nekim izazovima i problemima, ali moramo naći načina da to prevaziđemo. 

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/user/tvhappyserbia

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter