Izvor: Objektiv
12.07.2021 u 13:00
0

NAŠMINKANE I NA PLAŽI: Ovo su osnovna PRAVILA koja morate da savladate

Ima ih pet i nisu teška

PROČITAJTE JOŠ:

POSLEDNJI MILOŠEVIĆEV INTERVJU: Moj Marko je sve vreme rata nosio uniformu i oružje

TINEJDŽER SAUČESNIK U STRAVIČNOM ZLOČINU: Uhapšen i drugi osumnjičeni za svirepo ubistvo u Somboru

NOĆ ZA NAMA: Hitna pomoć imala je 80 intervencija

NOVAK ĐOKOVIĆ OSVOJIO VIMBLDON: 20. Grend slem titula!

Odlazak na plažu treba da bude potpuno opušten.

I šminka je poslednje oko čega bi trebalo da brinete.

Srećom, postoji način da izbegnete topljenje šminke na licu.

I da je na visokoj temperaturi održite postojanom.

Ovo je pet zlatnih saveta ukoliko ste odlučile da na plažu idete našminkane.

1. Birajte lagane pudere

Teški puderi su definitivno prva stvar koju treba da izbegavati ako odlazite na plažu sa šminkom. Glamurozni izgled sigurno nije poželjan, a teški puderi, takođe, zatvaraju pore i onemogućavaju koži da diše. Zato je najbolje da birate kremu koja u sebi sadrži i zaštitni faktor od Sunca. Kremu samo nanesite prstima i utrljajte na lice. Dobićete sjajnu i blistavu kožu, a nećete morati da brinete da li će vam se puder rastopiti, ili izgledati neuredno.

2. Kremasti bronzer ili rumenilo

Ne brinite, ne morate da se odreknete omiljenog bronzera i rumenila na plaži. Ali, zato isprobajte krem ​​varijante. Za bronzer možete čak da isprobate i podlogu koja je četiri nijanse tamnija od vaše uobičajene. Obavezno nanesite vrlo malu količinu bronzera ili rumenila, jer ćete na taj način postići potpuno prirodan izgled.

3. Neutralne senke za oči

Imajući u vidu jaku Sunčevu svetlost na plaži, najbolje je da birate neutralne palete senki, jer ćete na taj način uspeti da održite svežinu na licu. Potražite neutralne nijanse koje odgovaraju vašem tipu kože, a najbolje je da birate neke letnjne, svetlo roze ili bež boje.

4. Vodootporna maskara

Osnovni savet za šminku na plaži jeste da birate vodootpornu maskaru. Nakon nekoliko sati provedenih na Suncu, obična maskara će se istopiti i dobićete izgled koji ne želite. Zato obavezno koristite vodootpornu maskaru, a, ukoliko želite, možete i vodootpornu olovku za oči.

5. Ne stavljajte karmin

Ukoliko stavite kremasti ruž na usne na plažu, nakon nekoliko sati one će ispucati i izgledaće neuredno i nezdravo. Zato preporučujemo da umesto karmina birate neki balzam u boji, koji će vaše usne zaštititi od Sunca i dati vam prirodni sjaj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter