Izvor: Happy BSC
29.09.2021 u 11:50
0

Ovo su najpopularnije boje kose ove jeseni (FOTO)

Ukoliko želite da budete u trendu, izaberite neku od ovih  nijensi kose.

Kada je reč o brinetama, odmah ćemo naglasiti da se boje kose ne svode samo na svetle, srednje svetle i tamne nijanse. Bez obzira da li već imate smeđu kosu ili vam je cilj da postojećoj boji kose i frizuri dodate malo dimenzionalnosti, birajte neku od sljedećih prekrasnih nijansi.

PROČITAJTE JOŠ:OVA 3 proizvoda NIKAKO ne treba koristiti posle četrdesete!

Hladna karamela

Ova super bež nijansa pramenova proteže se od korena do vrhova. Razlog zbog kojeg su ovi “tradicionalni” pramenovi funkcionalni jeste što su samo za nijansu do de svetlije od same boje kose.

Pepeljasto smeđa

Ako imate topliji ten, pepeljasti pramenovi će vam odlično pristajati, a veoma su popularni u posljednje vrijeme. Podariće vašoj kosi dimenzionalnost, a veoma dobro izgledaju.

Kesten smeđa sa pramenovima

Baza koja je u tamnijoj nijansi kesten smeđe odlično će izgledati sa blago svetlijim pramenovima, a vašem licu će podariti toplinu i veoma moderan izgled.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter