Izvor:
07.06.2017 u 03:26
0

PRAVO REŠENJE: Novi LETNJI TREND je kao savršen za sve PUNIJE DEVOJKE! (FOTO)

Večina žena, pa i one mršave izbegavaju da nose tesnu odeću, jer usled neaktivnosti i konzumiranja brze hrane imaju okrugle stomake. Najnoviji trend na društvenim mrežama pokrenule su buckaste devojke da bez kompleksa pokazuju svoje stomačiće.

Mnoge su se dovijale na razne načine – uvlačile stomak, zadržavale vazduh, oblačile specijalne majice i čarape, koje “peglaju” taj deo tela i stvaraju efekat ravnog stomaka.

E pa više ne moraju da brinu. Na Instagramu se pojavila grupa SelfLoveClub, koja je za kratko vreme dobila 26.000 pratilaca.

“Slavimo leto i odeću koja daje naznake vašeg tela. Nije nas briga šta drugi misle o našem telu i načinu oblačenja. Živimo bez predrasuda i uživamo jer život je kratak. Ne dozvolite da drugi utiču na vašu sreću, stomačići su slatki i vredni pokazivanja”, navodi se u objašnjenju grupe.

Mnogim ženama sada je zanimljivo da slobodno pokazuju deo tela koji su do sada morale da kriju. “Uvek sam se plašila da će neko misliti da sam trudna… Ovo mi daje na samopouzdanju. Hvala vam”, napisala je jedna od članica grupe.

“Niste mogli da verujete koliko mi je ovo bilo potrebno. Otkad znam za sebe, patim se zbog izgleda mog stomaka”.

“Uvek sam imala probelam sa nekom vrstom poremećaja ishrane. Nisam zadovoljna kako trenutno izgledam, ali kad vidim ovakve stvari, kako ljudi slave svoje tela i zdravlje, navelo me je da drugačije razmišljam”.

Izvor: Telegraf
Foto: Instagram/bodyposipanda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter