Izvor: Telegraf
27.07.2021 u 16:54
0

SAVETI ZA LEPOTU I ZDRAVLJE MILICE MANDIĆ: Pravila kojih se dvostruka šampionka uvek pridržava!

Naša zlatna olimpijka strogo vodi računa o imunitetu i izdržljivosti, a kada je reč o kozmetici pristalica je krilatice „manje je više“.

Srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić osvojila je svoju drugu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama i oprostila se od daljih takmičenja.

VAŽNO:

VLADIMIR LUČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Telekom Srbija je lider u regionu, ali to nije krajnji cilj!

EKSLUZIVNO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“! Tomo Kovač: „Incko je dobio od Bakira 2 miliona evra!“

VULIN: Napadi na Vučića i mene imaju uzrok, ali i IDENTIČAN PLAN SPROVOĐENJA!

DAČIĆ: Inckov potez je iritantan i uperen protiv srpskog naroda

Šampionka koju zbog neverovatnog uspeha zovu još i „carica Milica“ i „Zlatica Mandić“ važi za jednu od naših najatraktivnijih sportistkinja koja pleni harizmom i prirodnom lepotom.

Milica je otkrila svoju bjuti rutinu.

 – Moja nega kože je jako jednostavna – ispričala je olimpijska šampionka.

– Kada očistim lice micelarnom vodom, umijem se prirodnim sapunom i namažem noćnu kremu. Piling tela radim jednom nedeljno i trudim se da svakodnevno mažem mleko za telo kako bi mi koža bila hidrirana.

Kad je zakoračila u tinejdžersko doba i Milica je, poput većine devojaka, od mame dobila savete za negu. Posebno pamti da bi trebalo da neguje kosu i lice, i da nikada ne preteruje sa upotrebom dekorativne kozmetike.

Sport u kom je ostvarila vrhunske rezultate iziskuje od Milice veliko prilagođavanje kako na borilištu, tako i van njega.

– Kosu zbog treninga često vezujem u punđu i tako je kidam. Ali trudim se da je maskama, raznim uljima i redovnim šišanjem krajeva oporavim od vezivanja i krzanja – podelila je Milica svoju tajnu nege kose.

Kad je reč o zdravlju, Mandićeva strogo vodi računa o ishrani. Hrani se po savetima nutricioniste koji joj piše plan i program ishrane. Jede ovsenu kašu, proteinske palačinke, sve vrste mesa, sladak krompir…

– Najbolja stvar u tome je što nutricionista ponekad dozvoljava nezdravu hranu, ali kad pojedem loš obrok bitno je da ostali obroci budu zdravi – otkrila je Milica.

Naša dvostruka olimpijska šampionka za jačanje imuniteta i izdržljivost koristi Cordyceps, suplement čiju formulu čini tradicionalni recept koji se od davnina u Kini koristio za osnaživanje imuniteta.

Ovaj suplement ima ogroman lekoviti potencijal i čest je odabir sportista i svih ostalih koji brinu o svom zdravlju i dugovečnosti. Sadrži 5 prirodnih sastojaka – kordiceps gljivu, reiši gljivu, žen-šen, gulan i đumbir, i to ga čini jedinstvenim na našem tržištu.

Cordyceps možete poručiti online po ceni od 2.890 dinara, a paket na akciji 3 + 1 po ceni od 8.670 dinara, uz besplatnu dostavu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter