Izvor: stil.kurir.rs
24.03.2022 u 19:52
0

Uz redovno korišćenje ove maske izgledaćete i do deceniju mlađe!

Svaka žena mora dobro da upamti ovaj recept

Umesto da bacate pare na skupe kreme, probajte ovu domaću varijantu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sastojci:

  • belance
  • pola kašičice limunovog soka
  • pola kašičice kokosovog ulja

Priprema:

Umutite belance dok se ne napravi pena, a onda dodajte limunov sok i kokosovo ulje i nastavite sa mešanjem dok ne dobijete homogenu smesu.

Maska se može nanositi na lice i vrat, a najbolje bi bilo da se koristi pred spavanje. Ostavite da deluje 20 minuta, a nakon toga isperite mlakom vodom. Preporučuje se korišćenje ove maske 2 puta nedeljno.

Kokosovo ulje odlično hidrira. Bogato je masnim kiselinama zahvaljujući kojima je koža glatka. Sadži i vitamin E koji je odličan antioksidans i štiti kožu od starenja i propadanja. Takođe, ima SPF4, pa donekle štiti i od Sunca. Prodiranjem u kožu, obnavlja kolagen koji je zadužen za mladoliki izgled.

Belance u sebi sadži sastojke koji su odlični za kožu, proteine koji kožu čine elastičnom i zateže je, regeneriše i obnavlja rast ćelija. Sadrži kalijum koji hidrira kožu i daje joj ujednačenu boju. Riboflavin je sastojak u belancetu koji čisti od toksina i odstranjuje prljavštinu i sve vidljive i nevidljive nečistoće na našem licu, dok je magnezijum u belancetu zadužen da naša koža bude podmlađena i da izgleda sjajno.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter