Izvor: TELEGRAF
16.10.2023 u 18:10
0

AMERIKANAC NAHVALIO VASU: Micića čeka prilagođavanje, ali njegova veština asistiranja je očigledna

Američki novinar Nik Krejn, koji prati Oklahoma Siti Tander, izražava mišljenje da će Vasiliju Miciću biti potrebno određeno vreme da se prilagodi NBA košarci.

Iako je Micić ostavio dobar utisak u svoje dve predsezonske utakmice za Oklahomu, jasno je da će mu trebati vreme da se potpuno prilagodi novom stilu igre.

POJAČANJE U ŽELEZNIKU! Amerikanac stigao u FMP

– Micić je imao 11 asistencija u dve predsezonske utakmice. Pred njim je dugačak put da se prilagodi na NBA igru, ali veština asistiranja (organizovanja igre) se brzo prenela – ističe poznati novinar.

Micić je nedavno potpisao trogodišnji ugovor vredan 23,5 miliona dolara, pri čemu je poslednja godina ugovora tim opcija, što znači da će Oklahoma imati poslednju reč u vezi sa njegovim trećom sezonom u ekipi Tandera.

Prvu utakmicu sezone Tandera igra protiv Čikago Bulsa noću 26. oktobra sa početkom u dva časa posle ponoći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter