Izvor:
14.08.2023 u 11:56
0

BAHAR VIŠE VERUJE PODMLATKU: Ima razlog što izraelac izostavlja „zvezde“ iz Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde dominiraju od početka sezone, u Superligi Srbije su ubedljivo prvi, zabeležili su sve tri pobede uz gol-razliku 13:1 (Vojvodina 5:0, Napredak iz Kruševca 4:0, Mladost u Lučanima 4:1), a Barak Bahar, trener tima sa Marakane, je savršen rezultat početkom sezone ostvario na pogon još uvek golobradih, ali supertalentovanih dečaka koji bez dileme predstavljaju budućnost ne samo tima sa Marakane, već i čitavog srpskog fudbala.

GOTOVO JE NEJMAR VREDI 300.000 EVRA: Brazilac se pridružuje Sergeju Milinkoviću-Saviću

Iako su najveći deo posla obavili oni od kojih se to i očekuje (Žan Filip Kraso, Piter Olanjinka, Osman Bukari, Marko Stamenić, uz povređenog Mirka Ivanića i već potvrđenog Stefana Mitrovića), velikog udela imali su i mladići za koje fudbalska javnost praktično do juče nije ni čula, a danas predstavljaju ozbiljna imena kada je u pitanju igra Zvezde – Vladimir Lučić, Jovan Šljivić, Uroš Kabić, Kosta Nedeljković i Uroš Kabić. Lučić je prošle sezone pokazao potencijal u dresu Čukaričkog, a početkom ove kao igrač Zvezde iz utakmice u utakmicu potezima oduševljavao navijače i terao publiku na noge.

TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ n

Dobru minutažu dobio je i mladi Jovan Šljivić, 17-godišnji vezista, koji bi u nastavku sezone trebalo da bude jedan od igrača koji će menjati Ivanića kad za tim bude potrebe, uz sve veću ulogu u postavi, ozbiljnija uloga očekuje i Jovana Mijatovića, strelca gola protiv Lučanaca za konačnih 4:1, dok navijači očekuju da se Uroš Kabić u narednim nedeljama nametne i postane ozbiljna opcija na krilnim pozicijama.

A za to vreme, šta se dešava sa prošlosezonskim nosiocima igre?

Bahar je početak sezone i činjenicu da crveno-beli još uvek ne igraju evopska takmičenja da u vatru „gurne“ i veliki broj talentovanih mladića kako bi znao da li na njih može da računa kad na red budu došle one najteže utakmice. Utisak je da su mu dosad poverenje uzvratili na najbolji mogući način, a s obzirom na to da mladićima u crveno-belom samopouzdanje tek raste, kao i Baharovo poverenje u njih, pitanje je trenutka kada će još neko od njih dobiti ozbljnu šansu i postati novi ljubimac navijača tima sa Marakane.

Izraelski stručnjak je tako uspeo ono o čemu su navijači Zvezde dugo sanjali – u prvi plan je gurnuo „klince“ stasale podno južne tribine Zvezdinog stadiona, na uštrb igrača čiji zenit je prošao, bez razmišljanja o starim zaslugama. Da li će imati efekta, biće poznato kada računi budu svođeni na kraju sezone, ali jedno je sigurno – navijači tima sa Marakane itekako imaju povoda da sa nestrpljenjem čekaju svaki naredni meč svojih ljubimaca, čak i na terenima Superlige.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter