Izvor: N.portal
07.01.2024 u 12:33
0

BOGDANOVIĆ NAPUŠTA ATLANTU? Mogao bi da dobije novi tim

Srpski reprezentativac bi mogao da nađe novi tim.

BOGDANOVIĆ BIO ODLIČAN, A ONDA ŠOK! Doneli čudnu odluku…

Srpski reprezentativac i košarkaš Atlanta Hoksa Bogdan Bogdanović bi uskoro mogao da promeni sredinu usled novih ambicija tima.

Kako javlja Mark Stejn, Hoksi nisu zadovoljni učinjenim u posednjih nekoliko godina i svoj „ribilding“ ne vide kao uspešan, pa žele da uđu u novu obnovu tima.

Jedan od igrača koji bi mogao da napusti tim je upravo naš košarkaš, a spominju se i Dežonte Marej, Diandre Hanter, Klint Kapela.

– Atlanta je odlučna da, kao što je to opisao jedan izvor, ‘gradi oko Treja i Džejlena Džonsona’ u budućnosti pod novim trenerom Kvinom Snajderom. Što znači Marej, Hanter i Kapela, pre svega, svi su dostupni u potencijalnim trejdovima, a sa strelcem Bogdanom Bogdanovićem se očekuje da će izazvati isto toliko spoljnog interesa – napisao je Stejn.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter