Izvor: Kurir
11.08.2023 u 22:13
0

CRVENA ZVEZDA SRUŠILA HRABRU MLADOST: SPEKTAKL u LUČANIMA

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su pobedničku seriju u Super ligi Srbije.

Crveno-beli su u trećem kolu kao gosti savladali Mladost u Lučanima rezultatom 4:1 (2:1) i tako zadržali maksimalan učinak, uz gol-razliku 13:1.

Domaćin je ostao na četiri osvojena boda.

MESTO GDE JE LJUDSKOST PRESTALA DA POSTOJI: VIKENDICA KRVAVOG PIRA (VIDEO)

Strelci za Zvezdu su bili Mitrović u 4., Olajinka u 35., Kraso u 63. i Mijatović u 87. minutu. Jedini gol za domaći tim postigao je Veličković u 14. minutu.

Crvena zvezda će u 4. kolu dočekati Spartak, dok će Mladost gostovati Napretku u Kruševcu.

Zvezda je rano povela, već u četvrtom minutu golom Stefana Mitrovića. Piter Olajinka je prošao po desnoj strani, centrirao sa 7-8 metara na drugu stativu, gde je Mitrović zahvatio loptu glavom i smestio je u mrežu.

„VOLI TE TVOJA SESTRA NAJVIŠE“: OGLASILA se UCVELJENA sestra UBIJENE ŽENE u GRADAČCU

Deset mintua kasnije Glazer je prvi put ove sezone vadio loptu iz mreže. Sjajna akcija domaćina, veliki posao je odradio Žarko Udovičić koji je prošao po levoj strani, centrirao ka penaltiku, a tamo se najbolje snašao 18-godišnji Marko Veličković koji je glavom savladao Glazera.

Piter Olajinka je u 35. minutu krunisao lepu akciju Zvezde za novo vođstvo. Kraso je započeo akciju, uputio je ka Lučiću koji je preskočio. Ona je došla do Kangve koji je odmah prosledio do Olajinke, a ovaj iskusno matirao Stamenkovića.

Na 3:1 je povisio Kraso. Kanga je izveo korner, loptu zahvatio Stamenić, a onda došla do Krasoa koji je sproveo u mrežu.

(UDARNO) LETE DELOVI NA SVE STRANE: „ABRAMS“ RAZNET u PARAMPARČAD, PLAMEN PROGUTAO TENK (VIDEO)

Samo što je ušao u igru, Mijatović je postigao gol. Stamenić je prošao po desnoj strani, uputio loptu u šesnaesterac gde se Mijatović sjajno snašao i poslao loptu u mrežu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter