Izvor: sportske.net
12.08.2023 u 08:01
0

GORI SMO I OD GIBRALTRA: Očajan učinak srpslikh fudbalera, u pitanju i sledeća sezona u Evropi, nadu održava samo Zvezda

Koeficijenti nisu nešto čime možemo da se podičimo.

Srbija je očajno krenula ovog fudbalskog leta, nije ništa kako treba, od Vojvodine, preko TSC-a (od kog nismo ni mogli da očekujemo mnogo protiv Brage) pa do Partizana koji je poražen u prvom meču u Azerbejdžanu.

CRVENA ZVEZDA SRUŠILA HRABRU MLADOST: SPEKTAKL u LUČANIMA

Ukupan skor naše zemlje jeste – 0 pobeda, 0 remija, 4 poraza. Ne postoji država koja nema ni pobedu, ni remi, osim nas.

Za neverovati je i podatak da su svi u Evropi  bolji od nas, čak i Gibraltar, Malta, San Marino, ali dišemo Estoniji za vratom jer imaju skor 0-1-8.

Tako da se može reći ednostavno, platili smo ceh jer nismo krenuli od starta kvalifikacija gde smo izbegli protivnike iz slabijih zemalja.

Teši činjenica jer Srbija je na listi koeficijenata bolje plasirana od pomenutih država zahvaljujući Crvenoj zvezdi koja je već u grupnoj fazi Lige šampiona, pa otuda imamo 0.800 bodova, čak smo bolji i od Švajcarske.

Sa druge strane, realnost je drugačija, ako ostanemo samo sa dva učesnika u grupnim fazama, mogli bismo da izgubimo i pet timova u Evropi za sezonu 2025-26.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter