Izvor: Informer
05.10.2023 u 07:35
0

DA LI JE MOGLO BOLJE? CRVENA ZVEZDA PROTIV JANG BOJSA!!!

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su 2:2 protiv Jang bojsa na "Marakani" u durgom kolu Lige šampiona i pošteno zabrinuli navijače.

Cilj crveno-belih je proleće u Evropi, u Ligi šampiona ili Ligi Evrope, a trenutno stvari ne stoje sjajno. Posle dva odigrana kola, poraza od Mančester sitija (3:1) i nerešenog ishoda sa Jang bojsima (2:2), Zvezda ima samo jedan bod.

Strelci za Zvezdu bili su Šerif Endiaje u 35. i Osman Bukari u 88. minutu, dok su golove za Jang Bojs postizali Filip Ugrinić u 48. i Sedrik Iten u 61. minutu.  Crveno-beli će u naredna dva kola odmeriti snage sa Lajpcigom, dok će Jang Bojs imati još teži posao protiv Mančester sitija.

Navijači šampiona Srbije na društvenim mrežama žale za propuštenim prilikama, a čini se da im je najteže pao potez Bukarija u nadoknadi vremena, kada je umesto da sam završi akciju dodao Olajinki koji je bio u ofsajdu. I Katai je imao veliku priliku u poslednjim momentima nadoknade vremena… Ne možu „delije“ da prežale što Aleksandar Katai ove sezone ima malu minutažu, pa imaju šta da zamere treneru Baraku Baharu.

„Šta smo mi promašili, neverica. Sale, brate“, jedan je komentar zvezdaša na Tviteru.

Žale „delije“ što Katai nije ranije ušao u igru.

„Sale Katai je u 32. godini odigrao svoje prve minute u Ligi šampiona! Ako je neko izborio istu svom klubu to je on. Sezonu 2021/22 je praktično sam preokrenuo. A tada je i ova Liga šampiona izborena“.

Na meti kritika bio je trener Barak Bahar.

„Kritike najveće za Bahara, morao je na poluvremenu već da dejstvuje, Mitrović skandal bio, Stamenić takođe. Neverovatno da mi uspemo da s*ebemo sve za 10 minuta, umesto pobede ja se osećam kao da smo izgubili“.

Nisu navijači zadovoljni remijem.

„Koliko sam razočaran, ne mogu da opišem rečima“.

„Očekivan rezultat. Šteta za onaj pad na početku drugog jer smo bili bolji, poništeni golovi, penal…. Bukari, Šerif, Ivanić, Mićko, Điga, Glazer, Katai odlična partija, Stemenić u ogromnom padu forme. Kraso neozbiljan“.

„Meni iskreno ni gol Ndiaja nije sveukupno za prelaznu ocenu ni ova utakmica ni od kako je došao, Olajinka pokazao mnogo vise energije posle kad je ušao, a o znanju je izlišno pričati“.

Žale „delije“ i zbog odlaska Erakovića iz Zvezde.

„Neverovatno koliko ne umem da opišem kako se osećam trenutno. Da li sam zadovoljan jer smo eto uzeli bod u Ligi šampiona, nezadovoljan jer sam očekivao pobedu, srećan zbog poslednjih 30 minuta igre, frustriran jer je  Terzić prodao Eraka i s*ebao sve… Ne znam. Čudno“.

Deluje da je Bahar izgubio poverenje navijača.

„Bahar je upropastio i to malo hemije u ekipi kad je izbacio Borjana, Gobelju i Srnu iz ekipe. Možda mi i imamo najkvalitetnije igrače do sad, ali mislim da je atmosfera u svlačionici daleko slaba od onoga što je bilo nekad“.

Nemam kukanja, poručuju navijači Zvezde.

„Fali nam malo i smirenosti u igri. Ne mogu da kažem da se nisu borili. Jesu, dali su sve od sebe. Na tome ne može ništa da im se zameri. Nema sad kukanja, sad sve snage na prvenstvo, pa Lajpcig. I da, Katai magiko“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter