Izvor: Kurir
15.09.2023 u 11:34
0

DEJVIS KUP: Srbija sa Đokovićem juri finale Dejvis kupa možemo da izbacimo Španiju

Dejvis kup reprezentacija Srbije igra važan meč grupne faze takmičenja protiv selekcije Španije.

Srbija je u utorak savladala Južnu Koreju sa 3:0 i to bez Novaka Đokovića, dok je Španija poražena od Češke u četvrtak maksimalnim rezultatom i nalazi se u veoma teškoj poziciji. Španija bi porazom od Srbije ispala iz Dejvis kupa već u grupnoj fazi, iako igra na domaćem terenu, a i finalni turnir će se igrati u Malagi.

OVO SU NAJPLAĆENIJI IGRAČI EVROLIGE: Nikola Mirotić pri vrhu liste!

„Crvena furija“ jeste bez Karlosa Alkaraza i Rafaela Nadala na ovom turniru, ali i dalje ima momke iz samog vrha svetskog tenisa, pa se trijumf Češke i te kako može smatrati iznenađenjem. Sada Srbija ima priliku da izbaci velikog rivala, a onda kasnije sa Češkom u trećem kolu odlučuje o konačnom plasmanu.

Našem timu, koji sa klupe predvodi Viktor Troicki, u sredu se priključio Đoković, koji zbog svoje zemlje nije želeo da odmara nakon titule na US Openu.

Sigurno da je Novak u Valensiju stigao umoran, ali isto tako motivisan da učini sve što je u njegovoj moći da sa saigračima obraduje naciju, a kasnije napadne i popularnu „salataru“ po drugi put u karijeri.

Đoković bi u petak trebalo da igra drugi meč dana protiv Alehanda Davidoviča Fokine, kog je savladao u Sinsinatiju nedavno, ali je isto tako prošle godine izgubio od njega u drugom kolu Monte Karla.

Izvesno je da će nas u dublu predstavljati Đoković i Ćaćić ukoliko prethodno bude 1:1, a ukoliko posao rešimo ranije Novaka gotovo sigurno ne bismo gledali na terenu posle singla.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter