Izvor: blic.rs
13.08.2023 u 19:59
0

DEKI STANKOVIĆ U KOMIŠILUKU: Novi trener Ferencvaroša

Kako prenose Beogradski mediji

Rukovodstvo popularnog Fradija rešeno je da klupu poveri srpskom stručnjaku i skoro je izvesno da Dejana Stankovića u narednim danima očekuje promocija u Budimpešti.

NIJE VIŠE TRENER AZURA: Roberto Manćini podneo ostavku na mesto trenera reprezentacije Italije

Navodno, promocija bi trebalo da se dogodi već u narednim danima. Eventualni neuspeh u duelu sa Puškaš akademijom samo bi ubrzala ceo proces.

Mađarski šampion je ekspresno smenio trenera Stanislava Čerčesova posle šokantnog ispadanja od Klaksvika sa Farskih Ostrva u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ekipu od tada predvodi Čaba Mate, ali je u startu bilo jasno da on nije dugoročno rešenje.

Želja rukovodstva je Stanković, a olakšavajuća okolnost je i to što nekadašnji trener Crvene zvezde nema angažman od odlaska iz Sampdorije.

Finansijski deo ugovora skoro da je i preciziran, ambicije velikana iz Budimpešte odlično se uklapaju u filozofiju Dejana Stankovića. Zato u narednim danima valja očekivati konačan signal sa Grupama arene – srpski trener preuzeće brigu o Ferencvarošu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter