Izvor: Kurir.rs
13.08.2023 u 21:31
0

PARTIZAN – RADNIČKI NIŠ: Natho i Severina za preokret i pobedu crno-belih(VIDEO)

Uskoro opširnije

Kraj: Partizan – Radnički Niš – 2:1 (0:1)

Tok utakmice:

Drugo poluvremem:

79. minut – GOOOOL! Bibras Natho je poravnao rezultat sa „bele tačke“!

78. minut – Pejović je startovao nad Aranđelom Stojkovićem, nakon čega je Pavle Tomić je pokazao na belu tačku.

75. minut – Sve je manje vremena za Partizan… Nišlije se odlično brane!

68. minut – Sada je i Kalulu šutirao iz daljine, ali pravo u Rosića…

65. minut – Velika je ovo bila šansa za Nišlije! Belaković je ušao u kazneni prostor Partizana, nadmudrio Ilića u igri „jedan na jedan“, a onda gađao dalji ugao i poslao loptu tik pored desne stative!

58. minut – Sada je Severina proigrao Natha koji je sa penala „na prvu“ poslao loptu iznad prečke…

54. minut – Ogromna je ovo bila prilika za Partizan! Nakon sjajnog dodavanja Severine, Saldanja se našao sam ispred Rosića, i u situaciji u kojoj je teže promašiti nego pogoditi, napadač Partizana je loptu poslao pored stative.

50. minut – Posle akcije Parnog valjka, Severina je sa ivice kaznog prostora uputio jedan udarac, ali je to učionio prilično traljavo.

46. minut – Počelo je drugo poluvreme!

Prvo poluvreme:

Završeno je prvo poluvreme!

45. minut – Igraće se još dva minuta sudijske nadoknade!

40. minut – Severina je sjajno prošao i na još bolji način uposlio Saldanju, koji je bio u srcu kaznenog prostora Nišlija, lepo je gađao, ali je lopta pogodila prečku.

31. minut – Ponovo se Menig našao u šansi! Ovog puta je brzonogi fudbaler probio po levom boku, ušao unutra, šutirao, ali pravo u Rosića!

26. minut – Najbolja prilika za Partizan na današnjem susretu! Menig je posle solo prodora šutirao iskosa, ali pravo u Rosića, koji nije imao većih poteškoća da odbrani Kvinsijev udarac!

22. minut – Oprobao je Natho udarac sa nekih 20 metara, ali je lopta otišla daleko iznad gola!

18. minut – Partizan veoma loše deluje na terenu u ovim trenucima! Izabranici Igora Duljaja imaju problema sa iznošenjem lopte, dok gosti pritiskaju poslednju liniju Parnog valjka.

12. minut – GOOOOOL! Sava Petrov je postigao fenomenalan gol za svoj tim! Nakon što je predriblao dvojicu odbrambenih igrača Partizana, Sava je sjajno opalio po lopti i pogodio dalji ugao protivničkog gola. Ovakvi udarci se jednostavno ne brane!

11. minut – I dalje traje početno odmeravanje snaga. Još uvek nema većih uzbuđenja u Humskoj ulici…

6. minut – Aranđen Stojković je pronašao Severinu koji se našao ispred protivničkog golmana, desno krilo crno-belih je došlo prvo do lopte, da bi na njega startovali golman Rosić i jedan igrač defanzivac Radničkog. Crno-beli su tražili penal, ali je glavni arbitar samo odmahnuo rukom…

1. minut – Počela je utakmica u Humskoj ulici. Prvi sa centra krenuli su fudbaleri Radničkog!

Fudbaleri Partizana obrukali su se u Bakuu, ali nemaju mnogo vremena da se osvrću na užasnu igru protiv Sabaha. Crno-beli danas

Duljaj je otkrio da će prvi put na utakmicu doći njegova majka, kao i najbolji prijatelj njegovog pokojnog oca, koji je zvezdaš. Naglasio je da ne želi da se preda.

– Poražen si samo kad se predaš, a ja se ne predajem. Verujem u ove momke i to je jedini put da bismo opstali. Napraviću jednu ili dve izmene, kroz utakmice se najbolje ulazi u formu. Umor, dug put i vlažnost vazduha ne priznajem.

Radnički je sada za nas derbi, posle dva teška gostovanja, odigrali smo dobro i podrška nam mnogo znači. A posle Radničkog, možemo da pričamo o Sabahu – poručio je Duljaj.

Problem je i što na raspolaganju ima samo tri štopera. Pored toga, trebaće mu i još jedno pojačanje na poziciji krila, pa će o tome razgovarati sa upravom kluba.

od 19.30 dočekuju Radnički iz Niša.

Pobeda bi samo donekle sanirala rane iz Azerbejdžana.

– Čeka nas rival koji je izgubio obe utakmice, to je opasno, može da nas zavara, doveli su perspektivnog trenera, ali najvažnije je kako ćemo mi da izgledamo. Od igrača ću tražiti da budu maksimalno motivisani i da od prvog minuta vršimo agresivni presing – istakao je trener Partizana Igor Duljaj i dodao:

– Znam da sam došao u najtežem trenutku, ne tražim alibi, nije me sramota, meni je čast da budem trener Partizana i otići ću onog trenutka kad budem dao poslednji atom snage.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter