Izvor: BSC HAPPY/SPORTAL
05.01.2024 u 05:30
0

DELFINI DANAS STARTUJU NA EP: Prva utakmica sa Izraelom od 17 časova

Srpski vaterpolisti su se juče smestili u Hotel Internacional u Zagrebu. Posle podne je odrađen prvi trening, a danas u 17 časova je prva utakmica na EP. Rival je Izrael koji je pre 18 meseci u Splitu pobeđen 18:3 i dileme oko pobednika ne bi smelo da bude.

Preostala dva rivala su Malta i Nemačka i za očekivati je da Srbija bude prva u grupi. U osmini finala bi rival trebalo da budu ili Francuska ili Crna Gora.

OVO JE KONAČAN SPISAK DELFINA ZA EP: Selektor saopštio spisak igrača za Zagreb i Dubrovnik

– Puni smo samopouzdanja, spremni smo za takmičenje. Oseća se uzbuđenje. Videćemo šta nam znači to što imamo lakšu grupu jer naša prava utakmica će biti osmina finala. Nema pritiska oko olimpijske vize. Neće biti lako u Zagrebu to da se odradi. Imamo kasnije i Dohu gde je svetsko prvenstvo kao drugu priliku i optimisti smo – rekao je Dušan Mandić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter