Izvor: Happy BSC Portal/Sport.alo.rs
05.01.2024 u 09:51
0

POČELO PRVENSTVO EVROPE: Vaterpolisti Hrvatske posle peteraca pobedili Španiju, Grci nadigrali Mađare (FOTO)

U “A” diviziji na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj pobede su izvojevale selekcije domaćina i Grčke.

Hrvatska je u “A” grupi posle “penala” pobedila Španiju, a Heleni su bili bolji od naših severnih suseda. U “A” diviziji na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj pobede su izvojevale selekcije domaćina i Grčke. Hrvatska je u “A” grupi posle “penala” pobedila Španiju, a Heleni su bili bolji od naših severnih suseda.

NBA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Denvera protiv Golden Stejta je 1.65. Početak meča je zakazan za 04.00.

Vodili su Španci skoro ceo tok meča. Imali do dva gola razlike, ali je Hrvatska posle peteraca slavila u Dubrovniku 14:12. Posle 32 minuta igre bilo je 9:9, a domaćin je na “penale” slavio – 5:3.

Kod Hrvatske nije bilo preterano raspucanih igrača, po dva gola postigli su Fatović i Bukić. Kod Španije su po dva gola postigli Perone, Larumbe, Sanahuja i Granados. Ipak, na kraju je Španiji presudio promašaj sa peterca zvezde Novog Beograda.

Grčka je u Zagrebu pobedila oslabljenu Mađarsku 10:8. Kod Grka su raspucani bili Vlahopulos, Agriropulos, Kakaris i Funtulis sa po dva gola. Kod Mađarske je Fekete postigao tri gola.

DELFINI DANAS STARTUJU NA EP: Prva utakmica sa Izraelom od 17 časova

EVROPSKO PRVENSTVO – “A” DIVIZIJA:

Grupa “A” – 1. kolo:

Crna Gora – Francuska 20:19*
Hrvatska – Španija 14:12*

Grupa “B” – 2. kolo:

Gruzija – Italija 5:22
Mađarska – Grčka 8:10

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter