Izvor: happybsc
28.10.2023 u 15:33
0

DJOKOVIĆ IGRA I DUBL U PARIZU: Spektakl u prvom kolu, evo na koga idu Novak i Kecmanović

Pored singla, najbolji teniser sveta će igrati i dubl. Novak Đoković i Miomir Kecmanović potencijalno mogu da se sastanu u drugom kolu singl konkurencije na mastersu u Parizu, ali će pored toga zajedno na terenu biti tokom dubl konkurencije.

PSIHOLOGIJA USPEHA ŽELJKA OBRADOVIĆA: Ako si posvećen, onda je sve moguće (VIDEO)

Žreb je odredio da će Srbi u prvom kolu igrati protivn Stena Vavrinke i Italijana Janik Siner. Očekuje se zaista spektakularan meč, a pobednik ovog duela u narednom kolu igraće protiv trećih nosioca Rohana Bopane i Metrjua Ebdena.

Naravno, čak i da izgube, ovo će biti sjajna prilika da se Đoković i Kecmanović uigraju za Dejvis kup. Đoković je u prvom kolu singla slobodan, dok će Kecmanović za duel protiv najboljeg tenisera sveta igrati protiv Tomasa Martina Ečeverija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter