Izvor: Informer.rs
25.10.2023 u 08:28
0

Događaj dana: Večeras prenos Zvezda-Lajpcig

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Lajpciga meč grupne faze Lige šampiona u sredu od 21 čas, možete pratiti na našem portalu

Crveno-beli su izgubili svih sedam utakmica u gostima u grupnoj fazi Lige šampiona. I Lajpcig je pred današnji meč favorit, ima skoro sedam puta skuplji tim, 489 miliona naspram 73 miliona, a kladionice ga favorizuju kvotom 1,22. Koeficijent na pobedu Crvene zvezde je oko 11, a na remi 6,5. Situacija u grupi G već posle dva kola krenula je u očekivanom pravcu. Mančester siti je apsolutni favorit i prvi je sa šest bodova, drugi je Lajpcig sa tri boda, dok Zvezda i Jang bojs imaju po bod.

Trener Zvezde Barak Bahar obećao je navijačima da su crveno-beli spremni za duel sa Lajpcigom.

– Znamo da smo primili mnogo golova u poslednjim mečevima, ali ako se osvrnemo na poslednju utakmicu, primili smo dva gola iz jednog udaraca protivnika. Gotovo 80 minuta smo igrali jako dobro i u drugim okolnostima bilo bi 5:0 ili 6:0. Naravno da sutra želimo da pokažemo napredak. Moramo da podignemo nivo u odbrani iako je protiv nas vrlo snažan protivnik – rekao je trener Zvezde.

Dodatnu motivaciju igračima Zvezde mogao bi da probudi ofanzivac Lajpciga Kristof Baumgartner, koji je prvaka Srbije nazvao – odvratnim timom.

– Zvezda je veoma robustan i „odvratan“ protivnik koji vam kvari igru kada imate loptu. Pre svega ih definiše igra u defanzivi. Neće nam ništa pokloniti, moramo da budemo spremni na to i da nametnemo naš stil igre. Ako to uradimo, onda sam uveren da možemo da pobedimo u obe utakmice. I večeras i u Beogradu – poručio je Baumgartner.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter