Izvor: B92.rs
25.10.2023 u 08:09
0

Spektakl na Bosforu – Galatasaraj „lomio“ Bajern, a onda pao ispred Kejna

U Istanbulu smo gledali spektakularan meč između Galatasaraja i Bajerna, a na kraju su bodovi otišli u Minhen pobedom rezultatom 3:1

Krajnji rezultat ne oslikava u potpunosti prava dešavanja na terenu, jer je u većem delu susreta domaći tim napadao i propuštao veliki broj prilika pred golom Svena Ulriha.

Publika sa tribina je davala ogroman vetar u jedra Mauru Ikardiju i drugovima na terenu, ali je Bajern sve to izdržao, preživeo silne promašene zicere, a onda dokrajčio rivala.

Bajernu je pomoglo to što je poveo već u osmom minutu golom Kingslija Komana.

I u nastavku je Galatasaraj pritiskao visokim presingom poslednju liniju Bajerna, koji je bio potpuno izbačen iz ritma i puno grešio.

Time su omogućene nove opasne situacije pred golom Bavaraca, ali je Ulrih svaki put imao sreće da udarci budu neprecizni. Pre svih Lukasa Toreire.

U određenom delu drugog poluvremena igralo se potpuno otvorenih gardova, sa visoko postavljenim odbranama i prvi je posustao Galatasaraj.

U 73. minutu je Džamal Musijala imao puno prostora u kaznenom prostoru, pronašao Harija Kejna na petercu, a on iz drugog pokušaja smestio loptu u mrežu.
Šest minuta kasnije je Kejn uzvratio asistenciju Musijali, koji je efektno matirao golmana i postavio konačnih 3:1.

Nakon toga je ritam meča potpuno opao, navijači se utišali, a Bajern je sačuvao maksimalan učinak na vrhu grupe A.

Galatasaraj je ostao drugi sa četiri boda, a Kopenhagen sa jednim bodom od 21.00 gostuje Mančester junajtedu, koji je još uvek na nuli.

Sva dešavanja sa „Rams parka“ u Istanbulu i „Đuzepe Meace“ u Milanu pratili smo iz minuta u minut putem Live BLOG-a na B92.net:
Kraj obe utakmice
Na kraju očekivane pobede Intera i Bajerna, ali nipošto lake kao što se možda očekivalo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter