Izvor: Informer.rs
24.10.2023 u 20:51
0

JOKIĆ PONIŽEN, NEMA GA NA GRAFIKAMA: Sramotan potez poznate televizije, reagovala i legenda NBA lige!

U najavi koju je objavila televizija "TNT" na naslovnoj fotografiji stoji montaža na kojoj se nalaze Stefon Kari, Džejson Tejtum, Lebron Džejms i Kevin Durent, a na njoj nema najboljeg košarkaša prošle sezone Nikole Jokića.

Sezona u NBA ligi počinje večeras utakmicom između šampiona Denvera i Los Anđeles Lejkersa, a poznata televizija napravila veliki propust i ponela se nepošteno prema aktuelnim šampionima.

U najavi koju je objavila televizija „TNT“ na naslovnoj fotografiji stoji montaža na kojoj se nalaze Stefon Kari, Džejson Tejtum, Lebron Džejms i Kevin Durent, a na njoj nema najboljeg košarkaša prošle sezone Nikole Jokića.

Prilično nefer gest, ako se zna da je Jokić prošle sezone u potpunosti dominirao NBA ligom u svim statističkim parametrima i da je na njegovim leđima Denver došao do prve titule šampiona u istoriji.

Ovim povodom oglasio se Čarls Barkli, nekadašnji košarkaš, a sada stručni konsultant koji radi upravo za tu medijsku kuću.

– Poslali ste mi tu grafiku i pokazao sam je Erniju Džonsonu (komentatoru,) i samo želimo da se izvinimo Nagetsima, Džokeru (Nikoli Jokiću) i gradu Denveru. Potpuno je glupo što nema Džokera na toj grafici – kaže Barkli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter