Izvor: informer
21.03.2024 u 10:15
0

DVOCIFREN JOVIĆ U MAJAMIJU: Pobedili su Klivlend na gostujućem terenu

Navijači su gledali pravu rezultatsku klackalicu, velika borba se odvijala na terenu, ipak slavio je tim sa Floride. Do poslednjeg momenta bilo je tesno, pokušali su Kavalirsi da obraduju svoju publiku, ali nisu uspeli.

Srpski rerpezentativac Nikola Jović u dresu Majamija imao je značajnu minutažu od 33 minuta, a za to vreme postigao je 14 poena, uz šest skokova i jednu asistenciju. Dobru je partiju pružio naš as i tako pomogao svom timu da dođe do trijumfa.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Džimi Batler sa 30 poena, pet asistencija i četiri skoka.

 

REAL VEČERAS U GROTLU ARENE: Kladionice dale kvotu za Partizan koja će mnoge IZNENADITI

Pored njega istakao se i Teri Rozijer je meč završio sa 24 poena, tri skoka i dve asistencije.

U gubitničkom taboru briljirao je centar Džeret Alen sa dabl-dabl učinkom od 25 poena i 20 skokova. Plejmejker Darius Garland postigao je 20 poena, a Džordž Nijang je imao dva poena manje od njega.

Ovo je bitna pobeda za Hit, pošto u poslednjih deset mečeva imaju polovičan učinak od pet pobeda  i isto toliko poraza. Naredni meč će igrati protiv Nju Orelansa, dok Klivlend izlazi na crtu Minesoti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter