Izvor: alo sport
21.03.2024 u 12:44
0

ZNAČENJE JE MNOGO DUBLJE: Legenda čita između redova, Novak je najavio kraj

Reči koje se neće svideti navijačima Novaka Đokovića...

– Ćao, Majami! Nažalost, neću igrati na Majami Openu ove godine. U ovom delu karijere, moram da balansiram privatni život sa profesionalnim. Žao mi je što neću igrati pred nekim od najboljih i najstrastvenijih navijača na planeti. Radujem se nadmetanju u Majamiju u budućnosti – napisao je Đoković na društevnoj mreži „X“.

– Poprilično otkriva pozadinu u određenim aspektima, jer je lako mogao da kaže ‘lakat mi se nije oporavio‘ ili ‘loptice su teške u pustinji‘, te će zbog toga da pauzira. Niko ne bi ništa rekao, ali kad objasnite na ovaj način to vodi ka više spekulacija kada govorite o svom profesionalnom i privatnom životu – rekao je Henman za Skaj Sport.

 

Nastavio je u istom ritmu.

– Tako da, držim mu palčeve da uspe i sredi probleme koje ima i da ćemo ga videti ponovo na terenu u bliskoj budućnosti.

Teniska javnost, pa i Henman, sumnja da Đoković može kao u prošlosti da odigra tek nekoliko turnira, pojavi se na Grend slemu i zatim ga osvoji.

Đoković će morati pred Rolan Garos da se privkne na šljaku, pa će tako naredni na turnir na kom će učestvovati biti Masters u Monte Karlu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter