Izvor: Mondo
21.03.2024 u 13:35
0

JOŠ IMA NADE DA ĆE PAVLOVIĆ ZAIGRATI ZA SRBIJU: Ovim potezom je ZABRINUO Nemce

Aleksandar Pavlović pojavio se niotkuda ove sezone u dresu Bajerna i za kratko vreme ubedio je sve da je igrač za velika dela. Prvo mu je Tomas Tuhel dao veliku minutažu, a onda su za njim "poludeli" Dragan Stojković Piksi i Julijan Nagelsman koji su ga videli u reprezentacijama Srbije i Nemačke.

Pavlović je rođen u Nemačkoj, do sada nije igrao za mlađe kategorije nijedne reprezentacije, a nakon poziva dve selekcije činilo se da je doneo konačnu odluku. Objavio je da u njemu „kucaju srpsko i nemačko srce“, ali je ipak izabrao Nemačku na čijem se spisku našao pred mečeve ovog marta, međutim izgleda da Srbija još nije skroz izgubila bitku za njega. To se moglo videti i po izjavi selektora Piksija, ali i poslednjem potezu Pavlovića.

O čemu se radi? Navijači su primetili da je Pavlović nastavio da „lajkuje“ objave koje imaju veze sa reprezentacijom Srbije, pa je tako stavio „palac gore“ kada je video objavu Fudbalskog saveza Srbije (FSS) uoči prijateljskog meča sa Rusijom (četvrtak, 18 časova) u Moskvi.

Može biti i da mu se samo „omaklo“, ali je prethodno Pavlović boravio i u Beogradu, dobro znamo da ima jake veze sa Srbijom, tako da i dalje stigne da se predomisli i odluči se za reprezentaciju Srbije. Prema njegovim rečima, planirao je da odluku odloži sve posle Evropskog prvenstva u Nemačkoj, međutim poziv Julijana Nagelsmana to je ubrzao. Ipak, kako ga selektor Nemačke nije video na okupljanju – postavlja se pitanje da li će biti na skraćenom spisku za EURO2024.

Pavlović (19) je dobio virus u poslednji čas i zato je navodno otkazao Nagelsmanu koji je oduševljen sa njegovih 15 utakmica u seniorskom fudbalu ove sezone. Na njima je u dresu Bajerna zabeležio po dva gola i asistencije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter