Izvor: Guardian
03.12.2023 u 12:16
0

ENGLEZI ANALIZRALI GRUPU C: Gordi Albion strepi od srpskih napadača

Geret Sautgejt se možda iznutra namrštio kada je Danska prva bila izvučena da se pridruži Engleskoj, piše u analizi grupe britanska štampa;

List navodi da Slovenija i Srbija nude manje stresne testove, ali samo  na papiru, iako su i jedni i drugi sposobni da izdrže ubod. Srbija, koja je  prepuna napadačkih talenata, ali tradicionalno uvek pruža manje od njenih talentovanih  pojedinaca, težiće bar da se takmiči za drugo mesto na svom prvom Evropskom prvenstvu.

EVRO 2024 PRILIKA ZA OGROMNU ZARADU: Evo koliko „orlovi“ mogu ukupno da zarade para od Evropskog prvenstva

Njihov menadžer Dragan Stojković mora da se nada da njegov talismanski napadač Aleksandar Mitrović nije otupio otkako je zamenio Premijer ligu klupskom karijerom u Saudijskoj Arabiji.

Dalje navode da će Danska će uživati u šansi da se osveti Engleskoj nakon što se osetila opljačkanom na Vembliju u polufinalu Eura 2020, ali oblik grupe može zavisiti od njihovih susreta sa funkcionalnom Slovenijom, koju nikako ne smemo potcenjivati navode Britanci.

Strane su se susrele u kvalifikacijama, a tim Kaspera Hjulmanda zauzeo je prvo mesto u Grupi H zahvaljujući pobedi od 2-1 u Kopenhagenu. Ako Engleska ne poklekne protiv Srbije ili Danske i osvoji makismalnan skor, možda se neće osećati nesrećno što će igrati sa Slovenijom kao poslednjim rivalom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter