Izvor:
12.01.2018 u 22:01
0

BAŠAKŠEHIR SPREMIO 800.000 EVRA ZA LE TALEKA! Sve izvesniji rastanak Zvezde i Francuza!

Damijen le Talek najverovatnije će napustiti Zvezdu tokom zimskog prelaznog roka, a sledeća destinacija francuskog fudbalera mogao bi da bude Bašakšehir, koji bi želeo da ga dovede za 800.000 evra.

Le Talek je dobro odigrao prethodnoh šest meseci, skrenuo pažnju inostranih klubova, posebno onih iz Turske. Prvo je interesovanje pokazao Trabzon, a sada i vicešampion ove zemlje, Bašakšehir.

Čeka se samo, da lider turske lige pošalje zvaničnu ponudu u Ljutice Bogdana. Ovo je poslednji prelazni rok u kome bi Zvezda mogla da zaradi na Le Taleku, pošto mu u junu ističe ugovor.

Minulih dana se spekulisalo da je Bašakšehira zainteresovan i za Ričmonda Boaćija, za koga je navodno nudio 6,5 miliona evra.

Ukoliko Le Talek pređe u Bašakšehir novi saigrač će mu biti Arda Turan, dosadašnji igrač Barselone.

Happytv.rs/Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter