Izvor:
02.04.2017 u 16:26
0

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA ŽESTOKO IZVREĐAO NAVIJAČE: Vi ste p…e, majku vam j…m, a ne Grobari! (video)

Bivši fudbaler Partizana Nikola Ninković žestoko je izvređao navijače ovog kluba.

Ninkovića su tokom uključenja na Instagramu isprovocirali pojedini "Grobari", a onda je usledio žestok odgovor.

P…e jedne odvratne. Vi ste Grobari? Vi ne volite sami sebe, majku vam jebem u usta! Roditelje ne volite. Vi ste kao Grobari, vi kao volite Partizan? Volite da vređate, drva jedna. Dobri su ti sad ovi što igraju, stoko? Dođete da pijete pivo i da vređate, stoke jedne? Kao vi ste šmekeri, platite kartu 200 dinara i vređate – krenuo je u “paljbu” Ninković.

Sadašnji fudbaler Đenove je nastavio.

Pitaj Necu Tomića koliko titula ima, pitaj Lolu Smiljanića koliko titula ima, pitaj Marka Šćepovića… Pitaj mene. Za četiri godine ja tri titule imam, i jednu koju su nam ukrali. Al’ neka su ukrali, znači tri. Pošto ste vi svi šmekeri i trebaju vam samo bolji, ne znam koga da dovedemo u Partizan, Ronalda da dovedemo? Vi velike Grobarčine.

Navijači su, između ostalog, bili besni i zbog činjenice da se fudbaleri često viđaju po splavovima, a onda je usledio žestok odgovor.

Svaki dan po klubovima? Zato što može, stoko raspala. Zato što je zaradio sa 20 godina koliko ti ne možeš za tri raspala života. Sve će da ih j…e i sve će da izj…e. Uzeo je titule, Marakanu ponizio, zaključao, j..o i sve… A tebi je to krivo, i takvima kao što si ti. krivo ti je ološu što nisi jedan od nas. Nikada ne možeš da budeš, debilčino raspala. Mene možete da prozivate, boli me uvo. Kucaš Đenova – Milan pa ćeš da vidiš gde sam

Kurir
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter