Izvor:
19.09.2016 u 17:37
0

„CRVENI ĐAVOLI“ U PAKLU: Mančester junajted na pojačanja potrošio 185 miliona evra, a za nedelju dana pretrpeo TRI PORAZA

Mančester junajted je sa velikim ambicijama ušao u ovu sezonu, a prvenstveni cilj je da se prekine sušni period i osvoji titula u Premijer ligi, prva posle 2013. godine.

Zbog toga je na pojačanja potrošeno 185 miliona evra. Čak 105 miliona je dato na dovođenje Pola Pogbe, dok je Henrih Mhitarjan plačen 42, a Erik Baili 38 miliona. U klub je došao i Zlatan Ibrahimović kao slobodan igrač, i trener Žoze Murinjo.

Zbog svega toga se očekivalo da će „crveni đavoli“ da budu strah i trepet na terenu, ali je slika malo drugačija. Posle tri pobede na startu šampionata, usledila je serija loših rezultata. Sve je počelo kada je Mančester siti u prošlonedeljnom derbiju na „Old Trafordu“ pobedio 2:1. Potom je Mančester u četvrtak u Holandiji izgubio od Fejenorda 1:0 na startu Lige Evrope, a onda je usledio novi premijerligaški poraz, ovog puta of Votforda 3:1. Zbog toga trenutno zauzima sedmo mesto na tabeli.

Najviše od svih je podbacio upravo najplaćenije pojačanje Pol Pogba. Igra Francuza je ispod svih očekivanja. Ove sezone nije postigao nijedan gol, a nije imao ni izglednih šansi. Zbog toga je posle trećeg kola na društvenim mrežama kružila šala da je Pol u prva tri kola imao 0 golova, 0 šansi i tri frizure.

Očito da se u Mančesteru moraju malo više posvetiti treninzima i spustiti loptu na zemlju. Fudbal ne igraju imena i visoki transferi, već igrači koji su psremni da da ginu za svaku loptu.

Happytv.rs
Foto: Twitter/Paul Pogba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter