Izvor: blic
12.10.2021 u 07:26
0

Da li će Mitrović i Tadić startovati večeras u jednom od najbitnijih mečeva kvalifikacija?

Gotovo sigurno će se Dragan Stojković Piksi ponovo odlučiti za postavu sa tri štopera u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Ostalo je još dva duela u ovom kvalifikacionom ciklusu, pred Srbijom je težak ali ne i nerealan posao da se direktno domogne Mundijala.

Prvi stepenik je selekcija Azerbejdžana sa kojom Srbija igra danas od 20.45 časova, a drugi Portugal narednog kvalifikacionog prozora.

PROČITAJTE JOŠ: Da li je Benzema TRENUTNO NAJBOLJI IGRAČ SVETA?

Ono što je u ovom trenutku najveći problem za Srbiju jesu igrači kojima preti suspenzija dobijanjem žutog kartona, te će ih Stojković vrlo verovatno čuvati za duel sa Portugalijom, zapravo neće ih na teren slati od samog starta.

Ne bi bilo nerealno da Stojković počne bez Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića, a i Nemanje Gudelja, u sistemu 3-4-2-1 sa nešto promenjenim ulogama.

Ukoliko Mitrović ne bude počeo utakmicu, sasvim sigurno će to učiniti Dušan Vlahović i Luka Jović. Tadića bi trebalo, u svakom smislu, da zameni Sergej Milinković-Savić, dok bi Gudelja trebalo da zameni Nemanja Maksimović, a na učešće pomenute trojke u utakmici uticaće i samo razvijanje iste.

Rupu prelaskom Sergeja na drugu poziciju bi trebalo da popuni Saša Lukić, dok bi Darko Lazović bio zamena za već suspendovanog Filipa Đuričića. Zbog žutih kartona neće igrati ni Strahinja Pavlović, a Nikola Milenković je već napustio reprezentaciju zbog povrede butnog mišića.

Prema tome, stub ispred Predraga Rajkovića bi trebalo da izgleda ovako: Levo Uroš Spajić, u sredini Matija Nastasić i desno Miloš Veljković, a ceo tim ovako:

Rajković – Veljković, Nastasić, Spajić – Lazović, Lukić, Maksimovic, Kostić – Milinković Savić – Jović, Vlahović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter