Izvor: Happy BSC
11.10.2021 u 20:15
0

Da li je Benzema TRENUTNO NAJBOLJI IGRAČ SVETA?

Među kandidatima za najboljeg igrača imamo neke od najboljih fudbalera svih vremena. Legendarni skup igrača uključuje imena kao što su Levandovski, Kristijano Ronaldo, Hari Kejn, Romelu Lukaku i još puno njih. 

PROČITAJTE JOŠ: Šaćiri U SRBIJI? Velike šanse da ćemo ga gledati u duelu protiv Švajcarske

Ipak, može se naći dosta razloga u prilog proceni da je baš Karim Benzema fudbaler koji svojim učinkom na terenu nadilazi sve pomenute legende. Tridesettrogodišnji Francuz nalazi se na samom vrhu po broju golova i asistencija u tekućoj sezoni španske lige, pa se može zaključiti da Benzema igra najbolji fudbal u svojoj bogatoj karijeri. 

Da li je Benzema najbolji igrač u ovom momentu?

Najbolji dokaz izvanrednih igračkih sposobnosti Karima Benzeme mogao se videti u finalnom meču Lige nacija protiv Španije. Benzemin briljantan gol za izjednačenje vratio je Francuze u igru i ujedno je bio nepobitan dokaz značaja koji Benzema ima u francuskoj reprezentaciji. 

PROČITAJTE JOŠ: EVO ZAŠTO KRISTIJANO NE STARI: Vrhunska forma dolazi po velikoj ceni!

Karim je uvek bio izvanredan vezni igrač koji uvek nalazi način da izvuče najbolje iz napadača svog tima. Fantastične asistencije i velika igračka inteligencija ističu Benzemu kao jednog od najboljih igrača koji su ikad izašli na fudbalski teren.

Svetsko prvenstvo u Kataru 2022: Šta da očekujemo?

Za nešto manje od godinu dana čeka nas Svetsko prvenstvo i to će biti turnir na kom će najbolji igrači sveta odmeriti snage. Jesenja sezona budi u igračima ono najbolje, pa tako mnogi velikani fudbala trenutno igraju na samom vrhuncu svojih sposobnosti, a isto možemo očekivati i sledeće godine. 

PROČITAJTE JOŠ: PIKSI SJAJNO ODGOVORIO TERZIĆU: Evo kako se srpski selektor odbranio od uvreda

Ipak, kada pogledamo vitešku borbu Francuske i Belgije u polufinalu Lige nacija, jasno je ko su favoriti za osvajanje trofeja. Francuska reprezentacija je uspela da izjednači, iako je bila 2 gola u zaostatku, a kasnije i da postigne pobednički pogodak. 

Benzemina uloga u fenomenalnoj pobedi Francuske nad Belgijom bila je presudna i upravo je on bio taj koji je svojom igrom podigao tim uprkos razočaravajućem rezultatu na poluvremenu. Upravo zbog ovoga, dosta se očekuje od Benzeme na predstojećem Svetskom prvenstvu.  

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter