Izvor: Tanjug
20.06.2020 u 07:53
0

DAN KOJI SVE DELIJE NESTRPLJIVO ČEKAJU: Zvezda proslavlja danas 31. titulu

Fudbaleri Crvnew zvezde proslaviće danas, utakmicom protiv Proletera, 31. titulu prvaka države.

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanović rekao je da njegov tim zaslužuje pune tribine na današnjoj proslavi šampionske titule.

– Bio je to dugačak i neugodan put, ali igrači su ga prošli i pokazali da su najbolji u Srbiji. Nadam se što većem broju ljudi koji ce pozdraviti naše šampione – rekao je juče Stanković na konferenciji za medije.

OVO MORATE ZNATI

PUTIN LJUT: Istina o Drugom svetskom ratu potrebna svima

SAMO JE ĆUTAO: Nakon žurke gde je SILOVAN, DEČAK TIHO otišao na SPAVANJE!

PREMIJER MALTE NALOŽIO ISTRAGU: Novinarka UBIJENA jer je RAZOTKRILA MUTNE RADNJE malteške kompanije i režima u Crnoj Gori!

AMERIKA PRETI: Nećemo dozvoliti Kinezima i Rusima da jačaju NUKLEARNI ARSENAL!

TENK NA MARAKANI VIŠE NIJE SAM! Stiglo je još nešto! (FOTO)

– Ovo je trofej koji pripada Crvenoj zvezdi, igračima i navijačima. Osećam je svojom kao trener i navijač. Zahvalio bih svima koji su učestvovali u njenom osvajanju –  rekao je Stanković.

Gosti na današnjem meču biće futsaleri Crvene zvezde, kao i veterani 63. padobranske brigade Vojske Srbije.

– Veterani 63. padobranske brigade, koji su učestvovali u bitkama na Košarama i Paštriku i koji su odlikovani ordenom narodnog heroja, na čelu sa ratnim načelnikom štaba, pukovnikom Vidojem Kovačevićem biće svedoci istorijskog trenutka za naš klub. Nadamo se punim tribinama, još jednoj pobedi i fenomenalnoj crveno-beloj proslavi – zaključuje se u saopštenju Crvene zvezde.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter