Izvor: Alo.rs
20.06.2020 u 08:30
0

SUROVI PREMA DECI: Soči „brojao“ do 10 protiv Rostova! (FOTO)

Fudbaleri Sočija pobedili su Rostov, za koji je igrao omladinski tim, rezultatom 10:1 u 23. kolu ruske Premijer lige.

Domaća liga odobrila je ovaj susret iako je kompletan prvi tim Rostova završio u karantinu zbog nekoliko pozitivnih fudbalera na koronavirus.

Iz Rostova, koji se bori za plasman u Ligu šampiona, urgirali su da se utakmica odloži, međutim čelni ljudi ruskog šampionata nisu želeli ni da čuju

OVO MORATE ZNATI

PUTIN LJUT: Istina o Drugom svetskom ratu potrebna svima

SAMO JE ĆUTAO: Nakon žurke gde je SILOVAN, DEČAK TIHO otišao na SPAVANJE!

PREMIJER MALTE NALOŽIO ISTRAGU: Novinarka UBIJENA jer je RAZOTKRILA MUTNE RADNJE malteške kompanije i režima u Crnoj Gori!

AMERIKA PRETI: Nećemo dozvoliti Kinezima i Rusima da jačaju NUKLEARNI ARSENAL!

TENK NA MARAKANI VIŠE NIJE SAM! Stiglo je još nešto! (FOTO)

Rostov je na teren izveo decu od 16 do 19 godina, mnogi od njih pohađali su nastavu tokom pandemije koronavirusa i generalno bez mnogo treninga ušli su u meč.

Iako su poveli u prvom minutu, dečaci gostujućeg tima nisu uspeli da izdrže i na kraju su pobeđeni 10:1 od strane profesionalaca iz Sočija.

Rezultat je mogao da bude mnogo ubedljiviji, s obzirom da je domaći tim imao 25 udaraca u okvir gola. Mladi golman Rostova je sjajno branio i, iako je primio deset golova, proglašen je igračem utakmice.



Rostov ne da nije imao fudbalere, već ni stručni štab nije prisustvovao utakmicu, tako da je ceo omladinski tim bio u pogonu.

Mnogi u Rusiji su zgroženi što je ova utakmica uopšte odigrana.



Ukoliko vas zanima opširnije šta se sve dešavalo uoči meča i na samoj utakmici, kliknite na tvit ispod i pročitajte „thred“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter