Izvor: ALO
21.08.2021 u 12:56
0

Debitant u dresu „orlova“ otkrio koju će pesmu zapevati na okupljanju: Pevaću Cecin Beograd, pa kome se dopadne!

Novi član reprezentacije oduševio prvom izjavom.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković po prvi put je na spisak seniora uvrstio Mileta Svilara, mladog golmana koji je odbrao da igra za „orlove“ umesto za Belgiju.

U intervjuu koji je dao za „Sport klub“ Svilar je istakao da mu je čast što će nositi dres sa našim nacionalnim grbom.

VAŽNO:

VUČIĆ OBIŠAO RADOVE NA ISTOKU SRBIJE: Ovo je biser Evrope, zato hoćemo i puteve na Kosovu – dovezli smo mašine, a oni poslali snage da BIJU NAŠE RADNIKE! (VIDEO)

ŠEŠELJ ZA HAPPY TV – POSLAO ŽESTOKU PORUKU: Jednom će Srbija da se vrati na Kosovo, to je naš zavet – a OVO im ja garantujem!

RAZOTKRIVANJE NAMERA VELIKIH SILA U „VIKEND JUTRU“: Tramp je faktor koji je sve promenio, više ništa neće biti isto – U AVGANISTANU TEK SLEDI PAKAO!

METEOROLOG OTKRIVA: Evo kakvo nas vreme čeka u SEPTEMBRU!

  Uvek mi je, otkako sam počeo da se bavim golmanskim pozivom, u glavi bilo da ću jednog dana da branim za A tim Srbije. I, kad se ukazala šansa… Priča ide ovako, direktor reprezentacije Dika Stojanović razgovarao je sa mojim ocem i pomenuo mogućnost da se pridružim Srbiji. Signal je, naravno, odmah poslat u glavni grad Portugala, odmah sam se saglasio. No, papiri su se isprečili i nisam putovao u Japan – rekao je Svilar i dodao:

– Posedovao sam jedino belgijsku putnu ispravu, pošto mi je srpski pasoš davno izgoreo prilikom požara u našoj kući. Usledili su koraci ka dobijanju neophodnih dokumenata kako bih se stavio pod kontrolu stručnog štaba Srbije za reprezentativne aktivnosti u septembru… Pre desetak dana pozvali su me iz ambasade u Lisabonu da preuzmem pasoš.

Svilar je upoznat da Andrijom Živkovićem sa kojim će posle Benfike, ponovo deliti svlačionicu u reprezentaciji. Otkrio je i da će na okupljanu zapevati poznati hit Svetlane Cece Ražnatović „Beograd“.

– Super smo se družili u Lisabonu, često smo na telefonskoj liniji. Ljutnuo se, bogami, što ga nisam obavestio onog dana kada sam dobio poziv selektora Stojkovića, a ja se pravdao kako sam čekao da se službeno objavi na sajtu FS Srbije. Nekoliko sekundi za kritike, onda i čestitka za dolazak u reprezentaciju Srbije, uz poruku: Sad spremaj pesmu. I, biće pesma, takav je običaj kad neko prvi put uplovi, pevaću Cecin Beograd, pa kome se dopadne… – poručio je Mile Svilar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter