Izvor: Tanjug
17.12.2022 u 20:03
0

Direktor FIFA Arsen Venger uporedio Mbapea i Mesija pred finale Svetskog prvenstva u Kataru: „Mogu da kažem da su potpuno različiti igrači!“

Direktor Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) za globalni razvoj Arsen Venger izjavio je da je oduševljen igrama kapitena argentinske reprezentacije Lionela Mesija na Svetskom prvenstvu u Kataru, prenose britanski mediji.

„Ono što je za mene zapanjujuće je to što je ponovo otkrio tu sposobnost da ubrza u odlučujućem trenutku. Nikada nije bio brz, ali je bio u stanju da razume kada da promeni putanju i tempo. Malo je izgubio to poslednjih godina, ali je vratio tu sposobnost na Mundijalu. On navuče protivnika i odjednom napravi razliku, a da nisi svestan da je to uradio“, rekao je Venger.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Venger tvrdi da je Mesi bio dominantan u odnosu na ostale igrače na Mundijalu u Kataru.

„Kada on ima loptu – počinje muzika. Oko njega tri igrača, a on upravlja njima. Kao da kaže i njima i lopti: ‘Ja sam šef'“, dodao je francuski stručnjak.

Selektor Maroka Valid Regragui srećan i bez medalje: „Učićemo iz ovog Mundijala, a učinićemo da se na narednom Mundijalu vratimo još jači!“

Mesi će u nedelju predvoditi Argentinu u finalu SP protiv aktuelnog šampiona sveta, selekcije Francuske. „Trikolore“ će predvoditi Kilijan Mbape.

„Mogu da kažem da su potpuno različiti igrači. Mbape ima veliku fleksibilnost, veliku energiju i veoma je pametan. On koristi svoju energiju, ali je u poslednjoj trećini i izuzetno vešt“, zaključio je Venger.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter