Izvor: Tanjug
17.12.2022 u 19:07
0

Selektor Maroka Valid Regragui srećan i bez medalje: „Učićemo iz ovog Mundijala, a učinićemo da se na narednom Mundijalu vratimo još jači!“

Selektor fudbalske reprezentacije Maroka Valid Regragui izjavio je da je zadovoljan osvajanjem četvrtog mesta na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Maroko je osvojio četvrto mesto na Mundijalu, pošto je večeras u meču za treće mesto na Mundijalu poražen od selekcije Hrvatske 2:1. Maroko je postao prva afrička selekcija, koja je stigla do polufinala Mundijala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Razočaran sam drugim porazom zaredom, učinili smo sve što smo mogli. Međutim, srećan sam jer smo stigli do četvrtog mesta na Mundijalu. Fizički je bilo teško, igrači su imali malo vremena da se oporave. Želeli smo da donesemo više radosti našim navijačima. Učićemo iz ovog Mundijala, a učinićemo da se na narednom Mundijalu vratimo još jači“, rekao je Regragui posle utakmice.

On je čestitao selekciji Hrvatske na osvajanju trećeg mesta na Mundijalu.

Selektor fudbalera Hrvatske pobedu protiv Maroka poklanja Ćiri Blaževiću: „Mogu ja da osvojim pet medalja, ali će Ćiro da zauvek ostane trener svih trenera!“

„Hrvati imaju više iskustva i zasluženo su pobedili. Završili smo među četiri najbolja tima na svetu, ali naučili smo da protiv Francuske i Hrvatske moramo mnogo toga da uradimo da bi postigli nešto više na SP“, zaključio je Regragui.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter