Izvor:
23.05.2017 u 21:42
0

Đoković iznenađen izborom Muslina: Selektore, zašto Sergej ne igra za Srbiju!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković umešao se u posao selektora fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljuba Muslina, rekavši da ne zna zašto u nacionalnom timu nema mesta za igrača Lacija Sergeja Milinkovića – Savića.

Đoković je dok je igrao Masters u Rimu bio na stadionu "Olimpiko", gde je gledao meč finala Kupa Italije između Lacija i Juventusa.

– Bilo je fantastično iskustvo biti na toj utakmici. Posebno mi je drago jer sam bio s tatom i bratom Markom koji obožava Lacio i koji nikada nije bio na Olimpiku. U Laciju igra Sergej Milinković Savić i sve nas je oduševio. Nije mi jasno zašto ne igra za reprezentaciju Srbije, uživao sam gledajući ga – rekao je Đoković za Blic i poslao time poruku selektoru Slavoljubu Muslinu.

On je otkrio da će u finalu Lige šampiona navijati za Real.

– Tada ću biti na Rolan Garosu pa neću moći da odem na utakmicu, ali navijaću za Real. Imam i draže klubove od Reala, ali u toj utakmici biću uz Madriđane – istakao je Đoković.

Srpski as je dodao i da je Rafael Nadal najbolji fudbaler među teniserima.

– Rafael Nadal je najbolji fudbaler među teniserima, ali imao je od koga da uči, pošto mu je stric igrao za Barselonu – rekao je Novak Đoković.

blic.rs
Foto: novakdjokovic.com,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter