Izvor:
19.06.2017 u 18:29
0

ĐUKIĆ UPOZORAVA: Budućnost je ozbiljan rival!

Smireno, bez naznaka euforije ili garda, Miroslav Đukić dočekao je ishod žreba kvalifikacija za Ligu šampiona. Deluje prilično siguran u sebe i svoje igrače i ostavlja utisak čoveka koji ne pridaje značaj vestima iz Niona.

Poštujemo Budućnost. Znamo da je to dobra ekipa, a sa naših prostora nema lakih protivnika. Spremamo se maksimalno angažovano, sa željom da prođemo u naredni krug. Znamo da će biti teško, protivnik je ozbiljan, zaslužuje naš respekt, ali učinićemo sve da prođemo dalje“, poručuje je Đukić sa Zlatibora, gde se crno-beli spremaju za narednu sezonu.

Osim prvaka Crne Gore, Partizanu su na žrebu mogli da zapadnu još litvanski Žalgiris, luksemburški Dudelanž, gruzijska Samtredija i pobednik dvomeča između malteškog Hibernijansa i estonskog Talina-
Ne, zaista nisam imao specijalne želje. Sve su to prvaci svojih država, ekipe sa šampionskim mentalitetom. Svaki protivnik je težak. Najbitnije je da mi budemo kako valja. Verujem u ovu ekipu, ali ćemo sve rivale u kvalifikacijama ozbiljno shvatiti“, dodao je Miroslav Đukić.

Partizan će u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona biti domaćin. Taj susret na programu je 11. ili 12. jula ui Beogradu, a revanš je 18. i 19. jula u Podgorici.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter