Izvor: Informer.rs
10.05.2023 u 15:24
0

EVO GDE ĆE SE IGRATI FINALE KUPA SRBIJE U FUDBALU

Finale Kupa Srbije u fudbalu biće odigrano na stadionu TSC-a u Bačkoj Topoli, saznaju mediji.

Dugo se većalo gde će biti odigrano finale Kupa Srbije u fudbalu ove sezone. U opticaju su bili novi stadioni u Loznici i Leskovcu, ali prema našim saznanjima, oni neće biti spremni do 25. maja, za kada je utakmica planirana.

Fudbalski Savez Srbije narednih dana doneće i zvanično odluku na kojem stadionu će borba za drugi najvažniji trofej u zemlji biti održana, a Informer vam otkriva da je reč o stadionu „TSC Arena“ u Bačkoj Topoli.

Za pehar najmasovnijeg nacionanog takmičenja bore se još četiri kluba. U polufinalu 17. maja TSC će dočekati Crvenu zvezdu, a Vojvodina će ugostiti Čukarički. Ko god da prođe u finale, domaćin će ostati TSC, tako da bi potencijalno moglo da se desi da izabranici Žarka Lazetića igraju pred domaćom publikom, pod uslovom da prethodno eliminišu srpskog šampiona.

Prema rečima našeg izvora, nadali su se u Savezu da će domaćini biti Loznica ili Leskovac, kako bi promovisali neki od novih stadiona, ali ni na jednom trava nije spremna.

– Nažalost, fali nam nekoliko dana, pa da trava bude potruno spremna. Nije realno da se na pomenutim stadionima išta igra 25. maja, jer bi onda postojeća trava mogla potpuno da se uništi. Kada bismo imali recimo vremena do srecine juna, onda bi moglo. Ovako je bolje da ne rizikujemo i da se Kup odigra negde drugo, pa biće vremena za atraktivne utakmice na novim stadionima – objašnjava naš izvor.

Čelni ljudi želeli su da izmeste utakmicu iz Beograda, pa je izbor pao na stadion U Bačkoj Topoli.

– To je odličan stadion, praktično nov, teren je u fantastičnom stanju i postoje svi preduslovi da se tamo odigra utakmica. Dogovorili smo se sa predsednikom kluba Janošem Žemberijem, čak je bio vrlo predusretljiv, za iznajmljivanje stadiona tražio je da platimo samo da pokrije osnovne troškove – zaključio je naš izvor.

Utakmica Zemun – OFK Beograd: SRĐAN JOVANOVIĆ deli pravdu na derbiju Srpske lige
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter