Izvor: Alo.rs
26.11.2020 u 09:38
0

FIFA POVLAČI DRES SA BROJEM DESET U ČAST LEGENDE

Dijego Armando Maradona preminuo je u 61. godini od posledica srčanog udara.

Trener Marselja Andre Viljaš-Boaš smatra da nijedan fudbaler na svetu više ne bi trebalo da nosi dres s brojem deset u čast slavnog Argentinca Dijega Armanda Maradone, koji je juče preminuo u 61. godini od posledica srčanog udara.

SVE O KORONI

ODLUKA O NADZORU ZA PRAZNIKE Tiodorović: Nema potrebe za policijskim časom (VIDEO)

OBORENI SVI CRNI REKORDI! Nikada više zaraženih i preminulih, a u ovom gradovima je najgore!

Raste broj zaraženih među korisnicima ustanova socijalne zaštite

 Veoma loše vesti ceo dan. Otišao je i član odbora u Portu koji je bio vrlo važan za mene, osoba koja mi je otvorila vrata u trenerskom svetu – rekao je trener Marselja posle poraza od Porta 0:2 u Ligi šampiona. – Pa, onda vest za Maradonu, bilo bi lepo da FIFA povuče broj 10 u svim takmičenjima. To bi bilo nešto najbolje kako bismo mogli da mu odamo poštu. Nemerljiv gubitak za fudbalski svet.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter