Izvor: Kurir.rs
27.10.2020 u 15:24
0

FUDBALSKI SKANDAL: Priveden bivši menadžer Roberta Levandovskog!

Poljska policija privela je  bivšeg menadžera fudbalera Roberta Levandovskog, posle navoda da je ucenjivao napadača Bajerna iz Minhena.

Tužilaštvo u Varšavi saopštilo je da je Cezariju Kučarskom određen pritvor u sklopu istrage nakon što je Levandovski prijavio da mu je bivši menadžer pretio.

Policija je pretresla kuću i kancelarije Kučarskog.

PROČITAJTE JOŠ

SELFI SA MARSA Objavljene prve fotografije sa rovera NASA

SAVREMENO KROZ ČETIRI VIZURE „Međuprostor“ u zrenjaninskoj galeriji (FOTO)

ĐOKOVIĆ SRUŠIO NESTVARAN REKORD Srbin nadmašio Nadala i ponovo ispisao istoriju tenisa!

ISTOPIĆETE SE! Pogledajte kako baka Ceca uživa sa unukom Željkom na Kipru (VIDEO)

Poljski mediji preneli su prošlog meseca da je Kučarski od Levandovskog tražio 20 miliona evra za njihovu prošli poslovnu saradnju. Levandovski je negirao da mu duguje novac.

Kučarski je bio menadžer Levandovskog 10 godina, do 2018.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter