Izvor: republika
22.11.2021 u 10:31
0

Isplivala TAJNA: JUNAK NACIJE-ALEKSANDAR MITROVIĆ NIJE SMEO DA IGRA U LISABONU!

Od maestralne pobede reprezentavije Srbije protiv Portugala u Lisabonu, prošlo je osam dana, i tek sada neke stvari isplivavaju.

Naime, junak nacije, Aleksandar Mitrović, je tada, u 90. minutu zatresao mrežu Patrisija i tako direktno poslao Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kataru. 

Pre samog početka ovog duela, mnoge je iznenadila odluka selektora Dragana Stojkovića da zbog taktičkih razloga ostavi Mitrovića na klupi, obavestio ga je o tome u šetnji pred meč u Lisabonu, a sada je otkriveno da to i nije bio jedini problem.

– Ovo verovatno i niko ne zna, ali Aleksandar Mitrović je bio povređen – otkrio je pomoćni trener reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović.

– Imao je samo jedan trening u toj nedelji, ali je imao veliku želju da igra, pokazao je karakter i za to je i nagrađen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter