Izvor:
24.02.2018 u 01:05
0

JANKOVIĆ UVREĐEN ZBOG KRITIKA: Koliko god da volite i navijate za Partizan, nama je teže! (FOTO)

Fudbaler Partizana Marko Janković odgovorio je svima koji su posle ispadanja crno-belih u šesnaestini finala Lige Evrope kritikovali igrače.

Partizan je posle 1:1 u Beogradu u revanšu izgubio 2:0 od Viktorije Plzen i tako evropski put završio u šesnaestini finala LE.

Međutim, crno-beli su se našli na meti kritika ovdašnje javnosti i samih navijača Partizana zbog loše igre u Plzenu.

Dupla kruna i prolazak grupne faze LE!!! Da li ova ekipa stvarno zaslužuje kritike posle rezultata kojima se niko nije nadao, posle rezultata na koje se čekalo više od 10 godina??? Ljudi brzo zaboravljaju,to je najveći problem! Koliko god da volite ovaj klub i koliko god dugo da navijate za njega nikome nije teže od nas jer u pitanju su naši životi i naše karijere… – istakao je Janković i nastavio:

Dok su se pojedini 'herojski' oprostili od ovog takmičenja, mi smo ti koji odjednom ne zaslužujemo dres ovog kluba? Svaka čast momcima, ponosan sam na svakog od njih i srećan što sam svakog dana sa njima, a vama kojima ovo ništa ne znači što smo postigli želim svake godine da gledate svoj voljeni tim kako igra Ligu Evrope pa možda godinama shvatite koliko je to teško – napisao je krilni fudbaler crno-belih na Instagramu.

Informer
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter