Izvor: Telegraf.rs
03.07.2023 u 19:34
0

JOŠ JEDNA MEČ SUMNJIV iz Superlige SUMNJIV za UEFA: Prijava dostavljena FSS zbog Napretka i Radničkog iz Niša

Očekuje se da sve ubrzo dođe u ruke Disciplinske komisije koja će postupiti po proceduri

Još jedan put će Fudbalski savez Srbije morati da izvidi situaciju zbog navodnih sumnjivih rezultata u Superligi Srbije. UEFA je dostavila prijavu za još jedan meč, a ovoga puta je reč o utakmici odigranoj u maju u Kruševcu između Napretka i Radničkog iz Niša.

Vest je prvobitno preneo Mozzart Sport, a potom je Sport Klubu sve potvrđeno u Fudbalskom savezu Srbije. Predmet je sada dostavljen nadležnima na Terazijama i generalnom sekretaru Jovanu Šurbatoviću, kao i oficiru za integritet, Bogdanu Đurđeviću.

BIVŠI NAPADAČ PARTIZANA DOBIO LASKAVO PRIZNANJE Rikardu Gomešu uručen trofej „Slobodan Santrač“

Oni će je po ustanovljenoj proceduri sada proslediti Disciplinskoj komisiji sa predsednikom Ivanom Nikolićem na čelu.

Meč je pripao gostima sa „Čaira“, a predstavnike UEFA alarmiralo je sumnjivo klađenje na pobedu gosta i visoke novčane uplate na trijumf Nišlija u Kruševcu.

Susret je i završen pomenutim ishodom, pa je UEFA zahtevala od Fudbalskog saveza Srbije da razmotri navedeni slučaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter