Izvor: Arenasport.com
04.07.2023 u 15:36
0

NEJMAR KAŽNJEN 3 MILIONA EVRA zbog izgradnje veštačkog jezera na imanju

Nejmar je ponovo u centru pažnje van sezone, ne zbog čuvenih žurki i noćnih provoda već zbog kazne od tri miliona evra koju je dobio od vlasti u Brazilu!

Naime, as Pari sen Žermena je na svom imanju u Mangaratibi bez dozvole izgradio veštačko jezero, ali i prekršio propise o zaštiti životne sredine zbog kojih je kažnjen sa 16 miliona reala (tri miliona evra).

JOŠ JEDNA MEČ SUMNJIV iz Superlige SUMNJIV za UEFA: Prijava dostavljena FSS zbog Napretka i Radničkog iz Niša

Imaće Nejmar 10 dana pravo na žalbu, ali teško da će moći da objasni kako je bez dozvole izgradio veštačko jezero, a pritom je i promenio prirodni tok reke bez dozvole, kao što je i uništio vegetaciju koja nije bila deo imanja. Brazilski mediji ističu da mu je tužilaštvo u Mangaratibi navelo više od 10 prekršaja.


Inspekcije u Brazilu dobile su prvo nekoliko prijava, a kada su izašle na teren zatekli su radnike na Nejmarovom imanju kako uređuju veštačko jezero i plažu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter