Izvor:
22.01.2018 u 21:23
0

Kanga odbio ponudu iz Turske: Nije dovoljna plata 600.000, kola i stan!

Transfer u prašku Spartu se od izvesnog pretvorio u teško izvodljiv, a osim što mu izmiče iz ruku prilika da se preseli u Češku, Gelor Kanga je u međuvremenu odbio još jednu ponudu. Ovoga puta od Genčlerbirligija.

Turci su, obavestili rukovodstvo Crvene zvezde da su spremni da odmah isplate 600.000 evra na ime obeštećenja za Gabonca – odmah, bez rata ili uslova – ali je “osmica” crveno-belih odbila da se preseli u Ankaru. Iako su mu ponuđeni uslovi bolji od onih koje ima na Marakani.

Pred Kangu je stavljen ugovor od tri godine i plata od 600.000 evra po sezoni. Na godišnjem nivou to je bruto iznos od 1.000.000 evra. I nije bilo sve do novca, već i pogodnosti, pošto saznajemo da je Genčlerbirligi ponudio 27-godišnjem vezisti da odabere auto koji bi koristio tokom boravka u Ankari, dok bi kuća/stan išli na račun kluba za koji igra nekadašnji napadač Partizana, Petar Škuletić.

Kanga je rekao “NE”. Crvena zvezda bi da ga proda, svesna da je aktuelni prelazni rok poslednja šansa da zaradi na bivšem vezisti Rostova, jer mu ugovor ističe u junu. Po njemu zarađuje 550.000 evra godišnje i kako se može čuti cena ispod koje ne želi da potpiše novi ili da se preseli u drugu sredinu je 900.000 evra.

Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter