Izvor:
18.07.2017 u 19:05
0

Kraj sage: Suma potpisao za Partizan!

Nema više dileme! Seidube Suma je prema saznanjima “Novosti” potpisao ugovor sa Partizanom. Crvena zvezda nije uspela da uzme Gvinejca, koji je ipak na kraju odlučio da obuče crno-beli dres.

Podsećanja radi vezista Slovana iz Bratislave objavio je na Instagramu da će danas staviti paraf na ugovor sa klubom iz Humske, ali nakon toga, kao grom iz vedra neba pojavila se informacija da su čelnici Crvene zvezde juče krenuli put slovačke prestonice, kako najomraženijem rivalu "ukrali" najveće pojačanje.

– Crvena zvezda je veliki klub, međutim, ja sam odabrao Partizan. Radujem se što ću postati deo crno-bele familije i što ću napasti Ligu šampiona sa Partizanom – rekao je između ostalog Suma, neposredno pre nego što je zvanično postao igrač srpskog šampiona, iako još uvek nema zvanične potvrde iz Humske.

Nema sumnje da će bivši igrač Slovana biti veliko pojačanje šampiona Srbije u pohodu na plasman u Ligu šampiona.

novosti.rs
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter