Izvor: Alo.rs
25.06.2020 u 23:20
0

NAKON 30 GODINA DOSANJALI SAN! Liverpul postao ŠAMPION ENGLESKE!

Crveni su posle titule prvaka Evrope pod vođstvom Jirgena Klopa stigli i do pehara koji se najduže čekao na Enfildu.

ŠOK! HAPŠENJE ROMANE

PEVAČICA PLJAČKALA PO AUSTRALIJI! Uhapšena ROMANA!

PEVAČICA SA OZBILJNIM KRIMINALNIM STAŽOM: Ovo je policijski dosije Romane! (FOTO, VIDEO)

ČUPA SE ZA KOSU U ZATVORU! ROMANA OČAJNA: Samouništenje bolje nego poniženje! (FOTO)

Romana PRIZNALA: ODEM NA VRH PA DOTAKNEM DNO

Liverpul je šampion Engleske! Navijači Crvenih slave prvu titulu posle tačno 30 godina. Klub sa Enfilda se tako na večnoj listi primakao rekorderu, najljućem rivalu, Mančester Junajtedu, koji ima 20 pehar u vitrinama. A osvojio ih je 13 otkad je Liverpul poslednji put slavio. 

PROČITAJTE JOŠ

RUSI O SUSRETU PUTIN-VUČIĆ Ovo nije dobila ni Angela Merkel

PAO PEDOFIL IZ KARLOVACA Silovao rođaka (9) na žurci

HITNO! Đurić poslao zahtev za Srbe na Kosovu i Metohiji!

ČITAV SVET KORISTI KALENDAR SA GREŠKOM: Postoji vekovima a NIKO JE NE VIDI!

Znalo se odavno da će Liverpul biti šampion, zbog ogromne bodovne prednosti, bilo je samo pitanje dana kad će postati zvanično. A postalo je večeras, kad je Mančester Siti poražen na gostovanju Čelziju (1:2 – De Brujne 55 – Pulišić 36, Vilijan 78. penal). Liverpul tako sedam kola pre kraja ima čak 23 boda više od Građana i pa im je preoteo titulu koju su držali u prethodne dve sezone. 

Jirgen Klop je tako uspeo da ostvari najveći san navijača Liverpula koji su tri decenije morali da trpe teror navijača najljućeg rivala. Nemac je pre ove titule osvojio i Ligu šampiona i titulu svetskog klupskog prvaka, pa je već sad najuspešniji menadžer kluba u 21. veku. 

OVO MORATE ZNATI

GRENEL NAKON KONSULTACIJA SA VUČIĆEM: POTVRĐENO DA SE POMERA SASTANAK U VAŠINGTONU

OTVARAJU SE LETOVALIŠTA KOJA SRBI VOLE: Pogledajte detaljan spisak kuda se sad sve može na letovanje!

NOVI PAZAR PROGLASIO VANREDNU SITUACIJU ZBOG KORONE!

GRCI SVE MANJE TESTIRAJU SRBE: NITI JEDAN NAŠ TURISTA NIJE ZARAŽEN

Od igrača, najzaslužniji za titulu su Mohamed Salah (17 golova), Sadio Mane (15) i Roberto Firmino (8) od napadača, ali i golman Alison i fenomenalni defanzivni Virdžil van Dajk, Trent Aleksander-Arnold i Endi Robertson., ali se ne sme zaboraviti ni srčani kapiten Džordan Henderson.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter