Izvor:
29.06.2017 u 13:56
0

NEĆE IGRATI MEČ ZA 3. MESTO: Ronaldo zbog rođenja sinova napustio reprezentaciju posle poraza od Čilea!

Kristijano Ronaldo je nakon poraza njegove reprezentacije u polufinalu Kupa Konfederacija od Čilea nakon penala, objavio na svom profilu na Fejsbuku da napušta Rusiju i da neće biti u timu Portugalije na utakmici za 3. mesto.

Ipak, malo ko će mu zameriti, jer se i samim dolaskom žrtvovao, pošto je dobio blizance nedavno od surogat majke, a zbog obaveze u reprezentaciji nije ih još video

Bio sam u službi reprezentacije, kao i uvek, duša i telo, iako su mi sinovi bili rođeni. Nažalost, nismo uspeli da ostvarimo naš glavni cilj koji smo želeli, ali siguran sam da ćemo nastaviti da donosimo sreću Portugalcima.

Predsednik fudbalske federacije Portugalije i reprezentativci su imali sastanak koji me je dirnuo i koji neću zaboraviti. Veoma sam srećan što ću konačno biti sa svojom decom po prvi put – napisao je Ronaldo.

Inače, mediji su pre nekoliko nedelja izvestili o dolasku na svet Ronaldovih blizanaca, što je on sada po prvi put javno priznao. Ipak, prethodno se pisalo da je dobio sina i ćerku, a sada je napisao da su oba deteta muškog pola.

Ronaldo već ima jednog starijeg sina, kojeg je takođe rodila surogat majka, a nedavno je napunio 7 godina.

Portugalija će u utakmici za treće mesto igrati protiv poraženog iz duela Nemačka – Meksiko, a taj meč je na programu od 20.00 u četvrtak.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/BBCSport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter