Izvor: happy bsc
25.01.2021 u 09:18
0

NEMAČKI FUDBALER SE OBRUKAO, BOLELO JE, A SADA SE KAJE: Bio sam mlad, morao sam da udarim u zid (FOTO)

Fudbaler Bajerna Liroj Sane priznao je da se kaje zbog tetovaže koju je napravio u periodu dok je igrao za Mančester Siti.

PROČITAJTE JOŠ

PREMINUO načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić!

UŽAS NA ADI HUJI: Devojčica (10) krenula ka mračnoj šljunkari, a onda je usledio ŽLOČIN

VERNICI DANAS SLAVE SVETU TATJANU: Praznik studenata, na današnji dan se pije MEDOVAČA, i moli za zdravlje

Nemački fudbaler je 2017. godine tetovirao slavlje gola na utakmici Mančester Sitija i Monaka u Ligi šampiona kada je engleski klub slavio 5:3. Nedugo nakon tetovaže, koja se radila četiri dana, Siti je u revanšu izgubio 3:1 i ispao.

Sane je prošle sezone odbio novi ugovor sa Sitijem i otišao u Bajern gde je odlučio ukloniti grb engleskog kluba s tetovaže i preko njega je na dresu tetovirao grb nemačke reprezentacije.

– Bio sam mlad, danas bih doneo drugačiju odluku. Morao sam mlad udariti u zid. Čak i ako me je bolelo, iz toga sam nešto naučio – rekao je 25-godišnji Sane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter